Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Fórum » H0 klubtopic
H0 klubtopic
Témaindító: csíkosháTTú, idő: Márc 14, 2013
Témakörök:

Lapozás       47/48    
(#72168) Gabi válasza etwg hozzászólására (#72167) Válasz Júl 24, 2025
Nem tudom milyen tüskesorra gondolsz az elektroncsöves időszakból, nekem a bakelit lap, forrfüllel és csőszegeccsel jut eszembe...
Vannak manapság is megoldások bőséggel. Amúgy az ábrázolt esetben elég egy szimpla hulladék rézfóliás lemezdarab is.

TraconOVOFT1...webp

(#72170) csíkosháTTú válasza etwg hozzászólására (#72167) Válasz Júl 24, 2025
(#72171) csíkosháTTú válasza Gabi hozzászólására (#72168) Válasz Júl 24, 2025
Csak nem elegáns...

klikk
(#72172) etwg válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72170) Válasz Júl 24, 2025
Csak ezt te is látod nem egèszen ugyanaz mint néhai elosztok, amihez szerszám sem kellett és jo volt merev drothoz is meg licnihez is. És te sem ezt használtad a most épitett asztalon.
(#72173) acszoli hozzászólása Válasz Júl 25, 2025
Én ezeket vettem. Német Amazon

Screenshot_2...png

(#72174) csíkosháTTú válasza etwg hozzászólására (#72172) Válasz Júl 25, 2025
A nyomtatott áramkör azonos, csak használt vezetékek miatt forrasztva vannak.
De bármelyiket is használjuk, szerszám az kell hozzá! Meg kell pucolni a vezetéket, fel kell csavarozini az elosztót. Vagy csak hagyjuk "léengedezni a szélben"?

Most komolyan, egy csvarhúzó használata, akinek akadály, az gyűjtsön bélyeget, vagy pezsgős dugókat!
(#72175) etwg válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72174) Válasz Júl 25, 2025
Steve nincs semmi gond sem a csavarhuzoval sem a pákával, csak azt akartam mondani, hogy voltak a MULTBAN olyan ötletes megoldások, amihez semmi nem kellett. Az a Wago eloszto nem rossz csak méregdrága.
Ma is vannak olcso számunkra optimális elosztok, csak érdekes modon nem a mi boltjaink polcain.
Pl.

IMG_8035.jpeg

(#72176) Gabi válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72171) Válasz Júl 25, 2025
Kinek a pap, kinek a papné, főleg elegancia szempontjából. Nekem például egy ilyen wago sokkal elegánsabban hat, mint egy szimpla nyák lemez darab, vagy a sorkapcsos verzió.

Lehet felhozni a szerszámok használatát is, de sokszor van olyan, hogy egy kötést gyorsan bontani kellene, majd visszaállítani, akár többször egymás után. Ilyenkor kifejezetten hátrány a pákával vagy a csavarhúzóval való bonthatóság feltétele. (Terepasztal alatt meg tudjuk milyen dolgozni.)
A csavaros kötések meg a kontakt hibák melegágya.

Árban is alatta tud lenni a te által ajánlott sorkapcsos verziónál, amiből kell minimum két darab, 1700 Ft. Dunát lehet rekeszteni már a mindenféle terminálokból, nem túrom elő az összeset, úgyis felesleges, hisz gondolom ez van a fiókba, ezt kell felszerelni.

Az elegánsságra visszatérve, szerintem nem túl elegáns a ledek pozicionálása a fekete vonalhoz képest, de a ceruzával odafirkantott feliratok sem a panelek mellé. Megrendelésre készül...

LTNUMkw2.webp

LVVOUkNEQV8x...webp

(#72203) etwg hozzászólása Válasz Júl 26, 2025
Érdekes dolgok derülnek ki. Nemrégen harangozta be a Märklin meg a Trix az amerikai Shay mozdonyt, amiröl kiderült, hogy nincs pontos eredetije. A Lima összesen 20 darab ilyen nagy kolosszust gyártott - 4 truck Shay, elsösorban nagy vasutak számára, ahol a hatalmas pályaudvarokon szolgáltak mint fürge tolato mozdonyok. . De pontosan olyan mint a modell, nem létezett. Erre pár honap mulva megjelent ugyanaz a Shay modell az amerikai piacon mint BLI termék.
Söt olyan hirek is elhangzottak, hogy a Märklin/Trix Shay egy BLI termék europai elektronikával. De sem a BLI sem a Märklin nem nevezte meg az eredetit, a BLI csak azt irja, hogy hol szolgáltak ilyen 4 alvázas hatalmas gépek. Ami érdekes az egészben, hogy vasutbarátoknak sikerült összeállitani a Lima gyár valamennyi legyártott mozdonyának a listáját. ( szabadon elérhetö), azaz mindkét gyár választhatott volna egy megfelelö eredetit. De egyik gyár sem tette azt, söt összehasonlitva a két mozdonyt nagyon ugy néz ki , hogy az egyik a másikrol másolta a modellt.
Érdekes modon az USAban a TRIX SHAY mintha megbukott volna, egyik importör sem vezeti a kinálatban, akit érdekel Europábol kell megrendelnie.
(#72219) acszoli hozzászólása Válasz Júl 27, 2025
Egyszerűen nem értem ezeket. Ez valami sales-es agymenés, hogy hé, csináljunk valamit már, legyen mondjuk egy 4 truck Shay. Valaki rajzoljon valamit...(a Broadway is legyárt majd' tökéletes mozdonyokat a kis ívsugú kompromisszumaival, meg néha bedob egy-egy totál non-sense valamit, mint ez a Shay is.) Aztán a kínai gyár meg majd ide-oda is gyárt belőle.
Amerikai modelleket a Trix-től csak erős hunyorgatással lehetett sötét szobában nézegetni. Amúgy ha ugyanaz a modell, akkor érthető a deal, hogy csak a BLI árulja a tengeren túl.
(#72221) etwg válasza acszoli hozzászólására (#72219) Válasz Júl 27, 2025
Meg talán árban is a Trix messze elszállt az amerikai piacon.
(#72263) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72142) Válasz Aug 4, 2025
Üzempróba.
Ameliyk LED zölden világít, arra mehetnek a vonatok.
A vágányábrán a kapcsolók a jelzőket, és a hozzáluk tartozó szakaszokat működtetik, ha szabadra állítjuk, akkor a LED fénye is zöldre vált.
A nyomógombok a váltókat működtetik, ezek LED-jei a konstrukcióban régi, lenézett/lesajnált ma Tillig - egykor Pilz -hajtóművek szabad kapcsolóiról kapják meg a feszültséget. Vagyis csak akkor világítanak, a hajtómű átállt, a véghelyzetig. Itt is érvényes, amerre piros a LED, arra nem mehet vonat, amerre zöld, arra igen, mert arra áll a váltó.

A kapcsolópult felülete még nincs cizellálva, majd a végén. Ahogyan a jelzők sincsenek még felszerelve az építés alatti sérülés veszélye miatt. Még lesz mozgatva az asztal, nem is egyszer, többek között házak, közterületek világítása sincs még beszerelve.

Holnaptól kezdődik az alap terepépítés, dekorálás.

IMG_20250804...jpg

(#72264) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72263) Válasz Aug 5, 2025
Van úgy, hogy az ember elunja, amihez igazán ért (állítólag), elege van a vezetékezésből, meg az elektromos bekötésekből.
Minden - jelen állapotban lehetséges - vezeték, és elektronika a helyén, noch da zu működik is minden. Az épületek világítása is lassan helyére kerül, de előtte azért a házakat szintbe is kell hozni! Nem csak úgy letesszük őket az alaplemezre! Járda, hogy csak egy dolgot említsek...
Amíg a házak alá való parafa ragasztás köt, addig egy kis terepezés az egyik sarokban, amolyan kikapcsolódásként.
Vékonyan faragasztóval lekenve az alaplemez, rá szitált homok, majd vizzel finoman átnedvesíteni, ahogy a vágányzat kavicságyazatát, higított faragasztóval becsepegtetni, és jöhet is a sztatikus fűszórás. Érdemes több színből, különböző keverékeket készíteni, és egymás utánfelvinni erre még nedves, ragasztós, homok rétegre. Rmélemlátszanak aképeken a munkafázisok eredményei. A sztatikus fűvet én a VMC-ből szereztem be, a saját márkás termékeik nagyon szép színekben kaphatók, ráadásul többféle szálhosszúságban is! Érdems kísérletezni, és a saját elképzeléseinknek megfelelően keverni a színeket. Amitén most mutatok a képeken, az a gondozatlan természet lesz, nem baj, ha foltos, itt-ott kiszáradt a fű/gyom! Ahol nagyon ritkára sikerült, odakésőbb mehet majd egy bokor, cserje, vagy fa. A nagyon egyszínű, kissé műanyag hatású, harsányan zöld fű, az a rendzeresen nyírt, gondozott gyep egy családi ház udvarán. Ha lesz majd ilyen, akkor azt is mutauom majd, de ott még nem tartunk.

IMG_20250805...jpg

IMG_20250805...jpg

IMG_20250805...jpg

(#72266) sunocske válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72264) Válasz Aug 6, 2025
Bár kétségtelenül jól mutat a füvesítés, mégis a zúzottkő ágyazat fogta meg a szemem (szakmai ártalom). Nem tudom miért, vagy mit csináltál másképp, mint mások, de nekem nagyon tetszik!
(#72267) csíkosháTTú válasza sunocske hozzászólására (#72266) Válasz Aug 6, 2025
Köszönjük!
Beszúrom mégegyszer a korábbi képet, talán jobban lászik az ágyazat.
Az elkészítrése a szokásos, 4mm vastag parafa van a vágányok alatt, erre a szokásosmódon van kiszúrva az ágyazatkő. Nem használunk erre eszközt, ecsetekkel van elrendezve szárazon a Paksinuti által készített anyag. Utána nedvesítjük be, és csöpögtetjük be a higított faragasztóval.
A vágánymezők nincsnek lecsavarozva, vagy leszögelve, csak addig vannak gombostűkkel rögzítve, amíg az ágyazat ragasztóanyaga meg nem köt. Ez 24 óra, utána el lehet távolítani "tüskéket". Az ágyazat szilárdan tartja a síneket.

IMG_20250514...jpg

(#72268) Frankye válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72263) Válasz Aug 6, 2025
Nem kritika, inkább csak észrevétel: nekem egy kicsit zsúfoltnak tetszenek a LED-ek, különösen a "lírák"-nál, ahol 3-4 is van egy csoportban. Megnehezíti (nekem) a láthatóságát. De persze ízlések és pofonok... Amúgy tetszik, a megoldás pedig különösen.
(#72269) csíkosháTTú válasza Frankye hozzászólására (#72268) Válasz Aug 6, 2025
Lehete kritika is nyugodtan! A kritikának mindig van értelme!

Jogos egyébként az észervételed. Amiért mégis ennél maradtunk, annak két oka van:
- nincs mód önállókapcsolópultto csatlakoztatni az asztalhoz, korlátozott a hely, ahová kerül;
- sem idő, sem elegendő költségvetés nem áll rendelkezésre, hogy egy nagyméretű, egyedileg elkészített nyomtatott áramkörre építsük fel a kezelőszerveket.

Egyébként élőben annyira nem zavaró, hogy a sok a LED kis helyen. Ezért is választottunk kétszínű LED-ket. Elsőre úgy gondoltunk, hogy lesz külön piros, meg zöld, de az végképp egy káosz lett volna. Így, amelyik LED zöld, arra megy a vonat, ameliyk meg piros, arra meg nem.
Ezen kívül van egy-egy piros LED, ami azt jelzi, ha zárlat van a sínen, és a pályarajz bal felső részén van egy izzó is beépítve. Ez, ha világít, akkor azt jelzi, hogy a két menetszabályzó nem egyforma menetirányban vezet, így a két áramköre között nem lehetséges az átjárás. ("A" kapcsolásban dolgozunk.)
(#72270) csíkosháTTú válasza sunocske hozzászólására (#72266) Válasz Aug 6, 2025
Közben eszembe jutott, hogy mit csináltam másképp!

Azt, hogy nem én készítettem, hanem a pálya tervezője, az ifjabbik fiam!
(#72271) etwg válasza Frankye hozzászólására (#72268) Válasz Aug 6, 2025
Nemrégen ezt a témát már kibeszéltük. Amig a nagyvasutnál sokkal nagyobb kockában könnyebb beszerelni fénypontokat. ( legyen az LED vagy tekefonizzo ), a modellvasuton igen rosszul nézne ki, ha nagyobb lenne a kezelö panel mint a terepasztal.
Ráadásul a modellvasuton sok mindent onnan kell kezelni ( szakaszok áramtalanitását, esetleg irányváltás ( analog pályán) a váltok kezelését söt visszajelzését stb. ), ezt már igen nehéz összehozni sem a szabványos sem az egyedi kockákban. Sajnos a még ritkább, kisebb nyomogombok vagy kapcsolok sem férnek el. Ez van, és ezért kellenek a végtelen kompromisszumok.

IMG_7313.jpeg

(#72272) etwg hozzászólása Válasz Aug 6, 2025
Nem ide terveztem...
(#72276) Frankye válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72269) Válasz Aug 7, 2025
Ez világos, és érthető is, és lehet, hogy élőben annyira nem zavaró, csak nekem tűnik a kép alapján furcsának, bár logikus. Ezzel együtt jól néz ki.
(#72277) Frankye válasza etwg hozzászólására (#72271) Válasz Aug 7, 2025
Tudom, emlékszem rá, és értem is a kompromisszum szükségességét. Csupán annyi, hogy nekem a kép alapján kicsit zsúfoltnak, nehezen értelmezhetőnek tűnik, de ha az építőnek, és legfőbbképpen a megrendelőnek megfelel, akkor minden a legnagyobb rendben.
(#72280) csíkosháTTú válasza Frankye hozzászólására (#72276) Válasz Aug 7, 2025
Igen, furcsa. Egy vasúti szakembernek biztos, hogy az, mert ugye nem erre áll rá az agyunk.
Én nagyon sokszor szembe megyek azzal a szemlélettel, hogy a vasúti üzemet kvázi "egy az egyben" kicsinyítsük le jelen esetben 1:87-re. Ez az esetek 99,9%-ban egy házi pályán vagy lehetetlen, vagy sokkal több problémát szül, mint amennyi örömöt ad.
Mivel ez az asztal egy játszóasztal lesz, így próbáltuk a kezelését lehetőleg leegyszerűsíteni egy laikus számára.
(#72284) sunocske válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72270) Válasz Aug 7, 2025
Ez esetben nagyon ügyesen bántatok az ecsettel!
(#72285) diginewl válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72267) Válasz Aug 7, 2025
Hogyan lesz ennyire egyenletes a töltés???
Az oldala is nagyon egyenes, és éles a törés a kettő sík találkozásánál (vízszintes/oldalfal). A csepegtetés hogyhogy nem viszi el a kavicsokat?
Nagyon jól megy ez Nektek!
(#72288) etwg válasza diginewl hozzászólására (#72285) Válasz Aug 7, 2025
Ha szépen dolgozol az ecsettel akkor tudsz ilyen egyenletes töltést csinálni utánna jo messziröl egy sprayflakonbol nedves vizet ragasztoval ( mint esöt) szorsz a kövezetre az másnap ilyen lesz.
(#72290) csíkosháTTú válasza diginewl hozzászólására (#72285) Válasz Aug 7, 2025
Ecset, és finom, türelmes kéz. A töltés, és az alaplemez találkozása meg attól szép, hogy egy vonalzóval el van rendezve.

Egyébként életem során dolgoztam már sok kavicságyazat anyaggal. Annak ellenére, hogy engedni a színét vizes ragasztásnál, még az Auhagen a legjobb, a többi csapnivaló.
És van egy külön ligában játszó minőségi termék, ami messze felülmúl minden eddigi modellező anyagot, és ráadásul nem is drága. Ez a Paksinuti által gyártott bazalt.
Először is zúzott bazalt, tehát éles a széle, mint az igazinak. Ergo, ugyanúgy lefolyik az élein a víz. Másik az, hogy ez tényleg bazaltból van, minden egyes szemcsének van tömege, így könyebb ecsettel elrendezni, jobban megáll a helyén. Szintén a tömegéből adódik, hogy nehezebb "szétfújni" egy erősebb spricnivel, és a rácsepegtetett ragasztó sem tudja könnyedén "arrébb vinni".
Ja, és így elkészíteni az ágyazatot, az idő. Itt nem abban mértük a munkát, hogy egy óra alatt hány métert szórtunk be.

Hamár csináljuk, szánjuk rá az időt.
(#72291) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72264) Válasz Aug 7, 2025
Nem bírtam ki.
Megjelent az első fás szárú növény, és az első gyom is a vágányok között.

IMG_20250807...jpg

IMG_20250807...jpg

(#72305) diginewl válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72290) Válasz Aug 8, 2025
Idézet:
„Ecset, és finom, türelmes kéz.”
Hahh ja, kérem
A vonalzós trükköt ismertem.
Még néhány év, és én is ilyent fogok készíteni... Nekem eddig nem sikerült ezt az éles törést az oldal, és a vízszintes sík között megcsinálni. Eleve íves lett, akármit ecseteltem, a ragasztó cseppentés pedig ezen is lágyított egy picit. Ezért parkolóra tettem. Noch kavicsággyal próbálkoztam. Vettem egy ágyazatterítő kütyüt, még azt is kipróbálom - majd egyszer.
(#72309) csíkosháTTú válasza diginewl hozzászólására (#72305) Válasz Aug 8, 2025
Próbáld ki a Paksinuti féle ágyazatkövet. A NOCH-nál fényévekkel jobb, ez tapasztalatból tudom. És olcsóbb...
(#72310) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72291) Válasz Aug 8, 2025
Amíg szárad a ragasztó - még ebben a melegben is idő kell neki - addig az ágyazat hibáinak javítása folyik, meg alakulnak a peronok is az állomáson.

IMG_20250808...jpg

(#72312) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72310) Válasz Aug 8, 2025
Eddig volt a munka, most jön a pihenés!

A fiam a tervezője az asztalnak, az épületek kiválasztása is az ő döntése volt. Mostnéztem meg a második adagot.

Azt hiszem meg van, mi lesz a kedvenc motívumom az asztalon.

IMG_20250808...jpg

(#72318) Frankye válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72312) Válasz Aug 9, 2025
Idézet:
„Azt hiszem meg van, mi lesz a kedvenc motívumom az asztalon. ”
"Biergarten"... Megértem.
(#72323) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72310) Válasz Aug 9, 2025
Hogyan lesz ilyen a peron?
Első képen a gipsz helye, a leendő megállóhely peronja, még csak "körbezsaluzva".
Második, az állomás egyi peronja, már kiöntve.
Utána csiszolás. Ne feledjünk porszívózni közbeb! Majd, ha kell glettelés, és újra csiszolás, majd festés.

IMG_20250809...jpg

IMG_20250809...jpg

(#72324) etwg válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72323) Válasz Aug 9, 2025
Kimérted a távolságot ( a megfelelö NEM szabvány szerint) a sinektöl? Sajnos a kanyarban a modellvasut sokkal több helyet igényel az ivben befelé. ( a hosszu vagonok be fognak akadni a peron szélében.). A gipsz sem lesz tul optimális a korrekciora.
(#72328) csíkosháTTú válasza etwg hozzászólására (#72324) Válasz Aug 10, 2025
A megállóhely pronjára gomdolsz a második képen?
Igen, de nem mértem, hanem begurítottam egy hosszú kocsit, nem lesz baj.
(#72331) psl2003 válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72312) Válasz Aug 10, 2025
Lesz működő sörcsap? Mert csak úgy ám az igazi !
(#72339) csíkosháTTú válasza psl2003 hozzászólására (#72331) Válasz Aug 10, 2025
Teszünk bele, de az is méretarányos lesz, vagyis 1/87 lesz egy korsó ürtartalma.
(#72340) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72323) Válasz Aug 10, 2025
Mire jó egy ősrégi, törött, hiányos VEB PIKO teherkocsi?
Pft-s raktárnak egy csonkavágány mellett. Legalább lesz hova tenni a flexisínekből megmaradt rövidebb sínszálakat, és talpfákat is.

IMG_20250810...jpg

(#72344) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72340) Válasz Aug 11, 2025
Vannak olyan dolgok, amik elengedhetetlenül szükségesek a modellvasút üzemeltetéséhez, de az élethűséghez meg nem látjuk őket szívesen. Amit nem tudunk elrejteni, azt tegyük a kirakatba!

IMG_20250811...jpg

(#72347) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72344) Válasz Aug 11, 2025
Kezd alakulni, pár hangulatkép is belefér.
Már kevesebb van hátra, mint eddig...

IMG_20250811...jpg

IMG_20250811...jpg

(#72366) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72347) Válasz Aug 13, 2025
Utak, járdák.
Most volnult le a területről az olasz kivitelező: Giovanni Provizore, egyelőre még csak az alapok látszanak.
A festék Heki gyártmány, ezek eléggé vastag, vízbázisú anyagok, beton és kvázi "aszfalt" színben. A német "Strassenfarbe-nak" hívja. Jól ecsetelhetőek, de én mosogató szivacsból vátam le egy darabot (tizesével adják pl. a LIDL-ben pár száz forintért a dörzsis verziót), és a sima felével, picit vízzel higítva nagyszerűen, és gyorsan szinezhető a felület. Nem baj, ha festékes lesz a kezed, szappannal lemosható.

IMG_20250813...jpg

(#72372) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72366) Válasz Aug 13, 2025
Alakul a park is a város szélén. VMC-s szatikus fűszóró anyagok. látszik, hogy nem egy színből van minden. Van, ahol egy féléből lesz, de ott még nem tartunk.
Egy trükk: ha készen van a sztatikus fűszórás, akkor mi lepermetezzük egy nagyon-nagyon felhigított faragasztóval töltött kifogyott parfüm szóróval, majd újra "megsimogatjuk" a szatikus fűszóróval. Egy újabb nap szűradás, és nem fog szóródni a "felesleg" az asztalról.

IMG_20250813...jpg

IMG_20250813...jpg

(#72374) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72372) Válasz Aug 13, 2025
Még pár kép:

IMG_20250813...jpg

IMG_20250813...jpg

IMG_20250813...jpg

(#72379) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72374) Válasz Aug 14, 2025
Alakulgat...

IMG_20250814...jpg

IMG_20250814...jpg

IMG_20250814...jpg

(#72380) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72379) Válasz Aug 14, 2025
Még két kép.

IMG_20250814...jpg

IMG_20250814...jpg

(#72381) acszoli hozzászólása Válasz Aug 15, 2025
Tud valaki valamit az Eisenbahn Canada forgalmazóról, a gyártás Olaszországban van. Réz modellek.

img_1_175522...jpg

img_2_175523...jpg

img_3_175523...jpg

(#72382) etwg válasza acszoli hozzászólására (#72381) Válasz Aug 15, 2025
Ez valoszinü az olasz barátom munkája lesz, aki nekünk is segitett a BBÖ 1082-s épitésében. Már több kisvállalat épiti össze kitjeit, amit ö tervezett meg és fejlesztett sorozatgyártási állapotba. Egy csah cég is rak össze töle modelleket, kizárolag megrendelésre. Ha jol megy majd az üzlet, lehet, hogy lesz egy alig ismert Kando mozdony is. Jó 2 éve láttam a prototipusát.
(#72384) csíkosháTTú válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72380) Válasz Aug 15, 2025
Az Eisenbahn Straße főbb épületei a végleges helyükön. Még hiányoznak az utcabútorok, a buszmegálló kellékei, a jelzőtáblák, és persze a fák.

IMG_20250815...jpg

(#72385) Frankye válasza csíkosháTTú hozzászólására (#72384) Válasz Aug 15, 2025
Tetszetősek, bár nekem személy szerint a nem ennyire "steril" épületek jobban tetszenek. De ízlések és pofonok, ugye... Ezzel együtt szép, látványos munka, elismerésem!
Lapozás       47/48    
Frissek
  2025. Aug, 31. Vas
20:44:58
  Jelenleg 33 fő olvassa az oldalt
Hirdetés