Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Fórum » Kiállítások, vásárok, rendezvények
Kiállítások, vásárok, rendezvények
Témaindító: Frankye, idő: Jún 12, 2013
Témakörök:

Lapozás       4/4
(#69300) etwg válasza Domino78 hozzászólására (#69299) Válasz Ápr 8, 2024
Igen az ajtotol egyik irányban van alacsony szinten a WC az esetleges kerekesszék helye vele szemben a bicaj meg koffertarto majd néhány sor üllés és következnek a lépcsök. A másik irányba meg lépcsö. Azaz amit nem léptél meg kint a peronrol most duplán kell a vonatban.
Sohasem értettem meg sem az idota talenten sem ezen, hogy ki lehet annyire felvilágosult, hogy ilyen padlozatot tervezzen, mintha nem lehetett volna a lépcsök helyett srég padlot beépiteni, hamár az üllések amugy is podiumon vannak.
Tudod az a baj, hogy ezzel peronszinti ajtoval gyakorlatilag bezárják az utasokat egy gödörbe. És tudjuk, hogy milyen megbizhatoak a RJ ajtajai ( lassan nincs olyan vonat amelyiken mind müködne), azaz ha nem nyilik ki az ajto akkor rohanni kell a másik kocsiba azaz 3 lépcsö fel, 3 meg le kofferekkel, biciklikkel, gyerekkocsival stb.
Ráadásul igy kizárják a fedélzeti szolgáltatást is. Nem tudom honnan vetted a számokat ( tölem nem ). A vonatban csak 7 kocsi ilyen kialakitásu a két végkocsi hagyományos magasszintü és 4 ajtos. ( az egyik a vezérlökocsi).
(#69358) M298 hozzászólása Válasz Pé, 17:35
Ismét TT modellvasút kiállítás és bemutató a komarnói vasútállomáson, modellvasúti vagonban!

Komáromi nap...pdf
 
Lapozás       4/4
Frissek
  2024. Ápr, 21. Vas
4:42:42
  Jelenleg 6 fő olvassa az oldalt
Hirdetés