Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Fórum » Jármű építés, átalakítás és hasonlók....
Jármű építés, átalakítás és hasonlók....
Témaindító: Csukló, idő: Aug 5, 2010
Témakörök:

Lapozás       68/68
(#72938) etwg válasza acszoli hozzászólására (#72937) Válasz Nov 27, 2025
A széleket már mattra festettem. A kabinban nem lesz tul sok fény, világitás természetesen lesz, de nagyon kevés, csak, hogy látni lehessen, hogy van valami a vezetöálláson. Majd meg meglátom, ha már a mozdony festésénél leszek.
(#72949) etwg hozzászólása Válasz Nov 28, 2025
Egy érdekes fejlemény.
A holnapi karácsonyi klubtalálkozora befejeztem egy N mini modult japán témára. A modellek részei már régen készek voltak igy csak kisebb változásokat kellett megvalositani. Egy néhány japán házikot ( kitböl épitve) befujtam a mostanában menö és jo Vallejo festékkel, nagyon szépen takar és jo a felszine is, ráadásul vizzel higithato igy könnyü vele dolgozni és nem büdös.
A házak elkészültek és ekkor jött a meglepi, az eddig bevált müanyagragaszto egyszerüen nem ragadt a festett felülethez ( ilyen a Humbrollal soha nem fordult elö).
Kiprobáltam mindent, az eredmény ugyanaz maradt.
Erre elövettem a fehér faragasztot és nicsak az müködik.

A Vallejo festékek legnagyobb hibája a csomagolása. A csavaros flakonfej elrepedezeik és a kiszárad a festék. Érdekes modon azt a csavaros flakonfejet sem fogja sem a müanyagragaszto, sem a pillanatragaszto, csak a fehér faragaszto - most éppen Ponal volt a mühelyben.
(#72964) etwg válasza etwg hozzászólására (#72949) Válasz Hé, 12:43
Egy ujabb alkatrész készült el.

Ki tudja mi lesz ez?

IMG_8246.jpeg

(#72973) sunocske válasza etwg hozzászólására (#72964) Válasz Kedd, 9:04
Ablaktörlőnek tűnik, csak így még kicsit karcolja az üveget
(#72974) etwg válasza sunocske hozzászólására (#72973) Válasz Kedd, 9:32
Na majd gumit még ragasztok rájuk....
Lapozás       68/68
Frissek
  2025. Dec, 07. Vas
12:23:49