Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Fórum » Dioráma lehetőség
Dioráma lehetőség
Témaindító: markszeman, idő: Márc 27, 2019
Témakörök:

Lapozás   1/1
(#60846) markszeman hozzászólása Válasz Márc 27, 2019
Sziasztok!

Új tag vagyok, azért regisztráltam hogy megossztjak egy kis érdekes információt mivel Googli keresgetés uán nem jutottam válaszra.

A Kecel Pintér Művek hadtörténeti parkjába szeretnék elmenni, nem rég áltam bele újra a modellezésbe és gondoltam lemegyek, körbe nézek és készítek fotókat a kiállított szépségekről. És véletlenül a tulajdonosuk kezébe került a telefon és elbeszélgetünk és kérdezte mit szeretnék és miért, amit szívesen elmondtam neki és mondta hogy csak pár kikötés van de körbe lehet közelről járni a dolgokat.

És a lényeg, kérdezte hogy mennyire foglalkozom a modellezéssel mivel az egész parkról ( 3 hektáron fekvő kiállított darabokkal együtt ) szeretnének egy modelt készítetni. Szerény hobbysta vagyok így édes kevés lennék ehhez de gondoltam megosztom valahol hogy esetleg a googli elől rejtőzködő profi model építők tudatára jusson.
Bárcsak tudnék ilyet válalni, nem kevés AFV illetve repüllő és helikopterük van kiállítva, szép kis elfoglaltság.

Így hát ha valaki ismer ilyet, vagy magára ismer éljen vele, tudom ez Vasúti modell fórum de egy próbát megér, Dioráma, az Dioráma, fut rajta vonat vagy sem

erről lenne szó : http://pintermuvek.hu/hadtechnikai-park/#!

Pintér Józsefel beszéltem.
Lapozás   1/1
Frissek
  2024. Ápr, 25. Csü
23:41:27
  Jelenleg 40 fő olvassa az oldalt
Hirdetés