Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Hírek » Kávé és szendvics automaták, utasoknak szóló magazin a GYSEV járatain »
Kávé és szendvics automaták, utasoknak szóló magazin a GYSEV járatain
Beküldte: Csukló, idő: Jún 14, 2012, forrás: GYSEV , Fotók: GYSEV
Oszd meg másokkal is ezt a Facebook-on!

Kávé és szendvics automatákkal szereli fel vasúti kocsijait a GYSEV Zrt

Kávé és szendvics automaták, utasoknak szóló magazin a GYSEV járatain

 

Kávé és szendvics automatákkal szereli fel vasúti kocsijait a GYSEV Zrt. A fejlesztés az összes kocsit érinti, így az intercityk, valamint a gyors-, és személyvonatok utasai is komfortosabb körülmények között érhetik el úti céljukat a jövőben. A vonatokra júniustól minden hónapban olvasnivaló is kerül: a GYSEV Magazin a vasúttársasággal kapcsolatos híreket, a régió turizmusával kapcsolatos információkat valamint az utasok kikapcsolódását segítő rovatokat is tartalmaz. A GYSEV a regionális és az intercity közlekedésben részt vevő vasúti kocsikat, motorvonatokat is kávé és szendvics automatákkal látja el. Az egyik hazai kávéautomata forgalmazó céggel kötött megállapodás értelmében a gépeket a cég biztosítja, ők is töltik fel az automatákat. A GYSEV szakemberei végzik el a biztonságos beszerelést és a vasúttársaság biztosítja a szükséges áramforrást. Az automaták üzemeltetése így a vasúttársaságnak nem kerül plusz költségébe. Amennyiben a most kezdődő próbaüzem sikeres lesz, a jövőben a GYSEV összes vasúti kocsijába kerül kávé és szendvics automata.

 

„A GYSEV Zrt. folyamatosan igyekszik kényelmesebbé, gyorsabbá és komfortosabbá tenni járatain az utazást. Tavaly, az új vonalainkon Jenbacher motorvonatokra cseréltük az elavult BZ-ket. Emellett a regionális közlekedésben jelentős szerepet játszó Schlieren kocsikat is felújítjuk: új belső tér, klíma és wifi várja az utasainkat. Az országban elsőként biztosítottuk a vonatokon a wifi-szolgáltatást. Mostantól pedig kávé és szendvics automaták is gondoskodnak utasaink kényelméről. Ezzel pedig egy hónapok óta tervezett fejlesztést valósítunk meg, köszönhetően partnereinknek és az előremutató megoldásokat kereső és megvalósító munkatársainknak” – mondta Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója. Amennyiben a GYSEV-nél kedvezőek lesznek a tapasztalatok, a MÁV-START Zrt. vasúti kocsijait is automatákkal szerelhetik fel. „Bízom abban, hogy az utasok kedvezően fogadják a GYSEV újítását” – mondta Ungvári Csaba, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója. „Június 15-től ugyanis megszűnik az intercity járatainkon a büfékocsi. A kávé és szendvics automaták pedig kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy utasainknak a jövőben is minőségi büfé jellegű szolgáltatást nyújtsunk a korábbi költségek töredékéért” – hangsúlyozta Ungvári Csaba.

Dávid Ilona szerint örvendetes, hogy a két vasúttársaság közösen próbál tenni az utasok kényelméért. „A GYSEV-nél és a MÁV-nál is kötelességünk minden lehetőséget megragadni, hogy a vasúti közlekedést népszerűbbé tegyük. Ebben a hosszú folyamatban lehet egy apró, de fontos mérföldkő a kávé és szendvics automaták beszerelése, hiszen természetes, hogy egy hosszabb utazás alatt megéheznek az utasaink, vagy pl. munkába menet szívesen isznak egy kávét, frissítőt. Ezek az újítások is előrevihetik a közösségi közlekedés ügyét. Fontos hangsúlyozni, hogy olyan megoldást találtunk, amely voltaképpen nem kerül plusz költségbe, hiszen a GYSEV csak a helyet biztosítja, teret adva az utasok igényeinek” – mondta Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnöke, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója. A GYSEV mostantól olvasnivalóval is ellátja utasait: a GYSEV Magazin című színes, szórakoztató kiadvány a regionális közlekedésben részt vevő és az intercity kocsikra is felkerül.


Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges!
Frissek
  2024. Márc, 29. Pé
10:40:51
  Jelenleg 6 fő olvassa az oldalt
Hirdetés