Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Hírek » Havas szánjáról átszáll a BKV-ra a Mikulás »
Havas szánjáról átszáll a BKV-ra a Mikulás
Beküldte: Csukló, idő: Dec 2, 2011, forrás: BKV Zrt
Oszd meg másokkal is ezt a Facebook-on!

Ebben az évben Mikulásvillamossal kívánjuk meglepni legifjabb utasainkat. A feldíszített jármű egy hétig jár majd a 2A vonalán, a pesti rakparton.

Havas szánjáról átszáll a BKV-ra a Mikulás

Amerre jár, reggelig a villamos megtelik: megtölti a télapó, ha üresen látja

Ebben az évben Mikulásvillamossal kívánjuk meglepni legifjabb utasainkat. A feldíszített jármű egy hétig jár majd a 2A vonalán, a pesti rakparton. S bár rengeteg teendője miatt el van havazva, azért az igazi Mikulás időt szakított arra is, hogy első útján a villamost és a rajta utazó, nehéz sorsú gyermekeket elkísérje egy darabon.

December 4-én délutántól egy hétig lehet utazni a 2A villamos vonalán (a Boráros tér és a Jászai Mari tér között) a főváros új díszével, a Mikulásvillamossal. Biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak a gyermekek örömére szolgál, de a felnőttek és a lélekben örök gyerekek is előszeretettel utaznak majd a kívül-belül Mikulásdíszbe öltöztetett járművön; sőt, ha éppen nem ez a villamos jön, talán szívesen dideregnek a téli hidegben egy kicsit, hogy felszállhassanak rá.

A különleges járat indulásának napján - december 4-én - a Deák Ferenc téren - manója kíséretében - maga Joulupukki, azaz az igazi, lappföldi Mikulás is átszáll a róla elnevezett villamosra, s megy néhány megállót az első útján. A 15:45-kor induló Mikulás-járaton csupán a meghívott gyerekek és Joulupukki, valamint vendégei utazhatnak. A Mikulásvillamos első nyilvános útját ugyancsak december 4-én, vasárnap 16.45-kor a Boráros téren kezdi meg. Egészen december 9-éig, péntekig a 2A vonalán közlekedik, a járat menetrendjébe illeszkedve, így normál díjszabással vehető igénybe. (Az ünnepi járat pontos menetrendje a megállókban és honlapunkon, a www.bkv.hu-n is elérhető).


Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges!
Frissek
  2024. Ápr, 20. Szo
1:58:55
  Jelenleg 1 fő olvassa az oldalt
Hirdetés