Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Hírek » November 7-től ismét Diósgyőrig közlekednek az 1-es villamosok »
November 7-től ismét Diósgyőrig közlekednek az 1-es villamosok
Beküldte: Csukló, idő: Nov 4, 2011, forrás: MVK Zrt, Fotók: Csukló
Oszd meg másokkal is ezt a Facebook-on!

2011. november 7-től az 1-es villamosok az eredeti útvonalukon, a Tiszai pu. – Diósgyőr vá. között közlekednek.

November 7-től ismét Diósgyőrig közlekednek az 1-es villamosok

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2011. november 7-től az 1-es villamosok az eredeti útvonalukon, a Tiszai pu. – Diósgyőr vá. között közlekednek. A villamosközlekedés Diósgyőrig történő újraindulásával párhuzamosan a 69 VP jelzésű villamospótló járat megszűnik, és a 69-es autóbusz ismét Diósgyőr vá. és Berekalja között jár.

Az 1-es villamosok az alábbi megállóhelyeken állnak meg a Diósgyőri Gimnázium után: LÁEV, Zenta utca, Diósgyőr városrész. A Vince utca megállóhely megszűnik.



Az 1-es villamosok menetrendje a menetrendkönyv 23. oldalán található. Érvényessége a menetrendkönyvben feltüntetettel ellentétben nem november 14-én, hanem november 7-én kezdődik, mivel a tervezettnél egy héttel hamarabb indulhat be a villamosközlekedés Diósgyőrig.

Az 1-es, 1A-s autóbuszok november 7-től nem állnak meg a villamospótló (LÁEV VP., Zenta u. VP) megállókban. A Diósgyőri Gimnázium autóbusz megállóhely Diósgyőr irányába visszakerül az eredeti helyére (a régi Kilián vr. megállóba).

November 7-től villamosbérlettel, vagy villamoson lyukasztott menetjeggyel az 1-es, 1A-s autóbuszok Diósgyőr vr. és Felső-Majláth között vehetőek igénybe.


Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges!
Frissek
  2024. Ápr, 20. Szo
4:51:38
  Jelenleg 7 fő olvassa az oldalt
Hirdetés