Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Hírek » 2012-es vasúti naptár, vonat formájú pendrive vásárolható »
2012-es vasúti naptár, vonat formájú pendrive vásárolható
Beküldte: Csukló, idő: Nov 4, 2011, forrás: MÁV-START Zrt., Fotók: MÁV-START Zrt.
Oszd meg másokkal is ezt a Facebook-on!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy története során először a MÁV-START vasúti témájú falinaptárat adott ki. A 2012-es naptár korlátozott számban megvásárolható, továbbá vonat formájú, 8 GB-os pendrive is megvásárolható a MÁV ügyfélszolgálatain.

2012-es vasúti naptár, 8 gigabyte-os vonat formájú pendrive vásárolható

Tisztelt Utasaink! Kedves Vasútbarátok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy története során először a MÁV-START vasúti témájú falinaptárat adott ki. A 2012-es naptár korlátozott számban megvásárolható a Bp-Keleti, Szolnok és Szeged pályaudvarok ügyfélszolgálati irodáiban, emellett megrendelhető az ertekesites@mav-start.hu e-mail címen. Az e-mailen megrendelt naptárak kizárólag személyes ügyfélszolgálatainkon vehetők át.

A naptár ára:  1 490 Ft

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy korlátozott számban Bp-Keletiben, Szolnokon és Szegeden vonat formájú, 8 GB-os pendrive is megvásárolható, továbbá a fenti feltételekkel megrendelhető.

A pendrive ára: 6 470 Ft

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és rendelését e-mailen küldi el, kérjük, hogy az esetleges egyeztetések érdekében telefonszámát is megadni szíveskedjen.

Minőségi ajándéktárgyainkat nem csak saját felhasználásra ajánljuk,  azok kitűnő meglepetésként szolgálhatnak a vasutat szerető családtagjai, ismerősei számára Karácsonyi ajándékként is!

MÁV-START Zrt.


Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges!
Frissek
  2024. Ápr, 20. Szo
3:08:46
  Jelenleg 1 fő olvassa az oldalt
Hirdetés