Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Hírek » Ideiglenes forgalmi rend október középéig a H8-as és a H9-es HÉV vonalán »
Ideiglenes forgalmi rend október középéig a H8-as és a H9-es HÉV vonalán
Beküldte: Csukló, idő: Okt 9, 2011, forrás: BKV Zrt, Fotók: Csukló
Oszd meg másokkal is ezt a Facebook-on!

A BKV Zrt. október első felében útátjáró-felújításokat végez a H8 (Gödöllői HÉV) vonalán Cinkota és Kerepes között.

Ideiglenes forgalmi rend október középéig a H8-as és a H9-es HÉV vonalán

A BKV Zrt. október első felében útátjáró-felújításokat végez a H8 (Gödöllői HÉV) vonalán Cinkota és Kerepes között.

Október 8-án (szombaton), 9-én (vasárnap), 15-én (szombaton) és 16-án (vasárnap) az eredetileg Örs vezér tere és Gödöllő között közlekedő HÉV-szerelvények teljes üzemidőben Cinkota és Kerepes között csak egy vágányon közlekednek. A HÉV-szerelvények Ilonatelep, Kistarcsa, Kórház, Kistarcsa, Zsófialiget megállóhelyeken mind a két irányban az Örs vezér tere felé menő irány megállóhelyeiben állnak meg. Október 10-én (hétfőn), 11-én (kedden), 12-én (szerdán), 13-án (csütörtökön) és 14-én (vasárnap) a HÉV-szerelvények teljes üzemidőben Cinkota és Kerepes között csak egy vágányon közlekednek. A vonatok Ilonatelep, Kistarcsa, Kórház, Kistarcsa, Zsófialiget, Kerepes megállóhelyeken mind a két irányban a Gödöllő felé menő irány megállóhelyeiben állnak meg. Munkanapokon csúcsidőben - mivel az egyvágányos közlekedés miatt kimaradnak egyes indulások - Cinkota és Gödöllő között minden második HÉV-et autóbusszal pótolunk, a H8E Kórház és H8E Auchan jelzésű járatokkal.

Október 10-én, 11-én, 12-én, 13-án, 14-én közvetlen HÉV-pótló gyorsjárat közlekedik Gödöllő és Cinkota között, Kistarcsa, Kórház érintésével H8E Kórház jelzéssel a 3-as főúton. A HÉV-pótló Mogyoródra illetve Szilasligetre nem tér be. Ugyanezeken a napokon közvetlen HÉV-pótló gyorsjárat közlekedik Gödöllő és Cinkota között, az Auchan Liget érintésével, H8E Auchan jelzéssel a 3-as főúton; a HÉV-pótló Mogyoródra illetve Szilasligetre nem tér be.

Október 8-án, 9-én (szombaton és vasárnap), 15-én és 16-án (szombaton és vasárnap) Cinkota és Csömör között a HÉV-közlekedés szünetel, az eredetileg Csömörre közlekedő vonatok Örs vezér tere és Cinkota között közlekednek. Ezeken a napokon H9 jelzéssel HÉV-pótló járat közlekedik Csömör és Cinkota között.

Az esetleges kényelmetlenségek miatt az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.

 

H8 H9 gödöllői hév

h8 pótló


Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges!
Frissek
  2024. Ápr, 20. Szo
8:08:23
  Jelenleg 8 fő olvassa az oldalt
Hirdetés