Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Hírek » Bécsi villamos nap „Tramwaytag” »
Bécsi villamos nap „Tramwaytag”
Beküldte: Csukló, idő: Szept 7, 2011, forrás: www.wienerlinien.at, Fotók: Csukló
Oszd meg másokkal is ezt a Facebook-on!

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül a császárvárosban a villamos nap. Idén a villamos múzeum fennállásának 25. évfordulóját is ünneplik ezzel a rendezvénnyel, így az átlagosnál színesebb programok várják az érdeklődőket.

Bécsi villamos nap „Tramwaytag”
2011.Szeptember 10 (10:00-17:00)

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül a császárvárosban a villamos nap.
Idén a villamos múzeum fennállásának 25. évfordulóját is ünneplik ezzel a rendezvénnyel, így az átlagosnál színesebb programok várják az érdeklődőket.

A nagyszabású rendelvénynek helyt adó a világon legnagyobb villamos múzeum Bécsben az Edbergstraße 109 alatt található, ahová a Westbahnhof-ról a 18-as villamossal és az U3 metróval lehet eljutni és a Schlachthausgasse megállónál kell leszállni.
A városban 15 percenként követik egymást az ingyenes nosztalgia villamosok, amelyek a rendezvényre szállítják az oda látogatókat.
Ahogyan azt a Wiener Linientől már megszokhattuk ezen a napon a városban a közeledés ingyenes 9-20 óráig az erre a napra az INFÓ shopokban és egyéb helyeken kapható jeggyel.

A rendezvényen 100 régi villamoson kívül rengeteg érdekes vagy éppen a ma is használatos jármű lesz megtekinthető, ezen kívül villamos szimulátor, modell kiállítás, gyermek programok, élő zene és egy sor más érdekesség lesz.


Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges!
Frissek
  2024. Máj, 05. Vas
9:57:08
  Jelenleg 5 fő olvassa az oldalt
Hirdetés